Dom zdravlja Ozalj dobio drugu specijalizanticu obiteljske medicine

Dom zdravlja Ozalj dobio drugu specijalizanticu obiteljske medicine
09.03.2020

Dom zdravlja Ozalj dobio drugu specijalizanticu obiteljske medicine

Mnoge lokalne samouprave trebaju se ugledati u grad Ozalj kao dobar primjer ulaganja i podrške u razvoju primarne zaštite na svom području, jer svjedoci samo nažalost da u mjestima od 50 do 100 km od Zagreba primarna zdravstvena zaštita se uništava te specijalizacije gotovo da i nema, kazala je buduća liječnica obiteljske medicine u Ozlju, Tea Vukošić, kojoj će Grad Ozalj financirati četverogodišnju specijalizacije.

Odluku o novoj specijalizaciji koju financira Grad Ozalj pozdravila je i zamjenica župana Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar kazavši upravo kako je ovo dobar primjer stvaranja preduvjeta za zadržavanje visoko obrazovanih mladih u Hrvatskoj. Također, zamjenica Hajsan Dolinar naglasila je kako je suradnja Doma zdravlja Ozalj i Županije iznimna te kako zajedničkim projektima uspijevaju sustavno dizati i standard ali i potreba svih stanovnika i pacijenata.

Ravnateljica Doma zdravlja Ozalj Nada Diković zahvalila je svima koji su na bilo koji način pomogli da Dom zdravlja postane prepoznatljiva ustanova s točno definiranim standardima.
-Među njima su zasigurno Karlovačka županija i Grad Ozalj, ali i domaće tvrtke C&A, Aquestil, Ilsad i gospodin Žabčić koji nesebično ulaže u poboljšavanje usluga i standarda. Naravno, velika zahvala i svim djelatnicima koji svojim nesebičnim radom doprinose tome, poručuje ravnateljica Diković.

Više o temi na:
http://kaportal.net.hr/slavonka-tea-vukusic-odabrala-ozalj-umjesto-inozemstva-grad-potpisao-ugovor-o-financiranju-njezine-specijalizacije-obiteljske-medicine/

Izrada web stranica INKod